Vintage Detaylar

Vintage, retro, nostalji.. bu kelimeler yabancı gelmiyor çünkü hayatımızın her köşesinde bu ayrıntılar zaten var. Biz ne kadar farkında olmasak da, şuan yaşamakta olduğumuz an dahi buram buram nostalji esintileri taşıyor. Zaman hızla ilerlerken, geçip giden zamanın bize el salladığını görmek acıtıyor içimizi, hayatımızın bir önceki yılını özlerken buluyoruz kendimizi. :)

Bazen nostaljiye eski diyoruz, modası geçmiş diyoruz ama işin aslının öyle olmadığını düşünüyorum. Çünkü eskiden moda olan, modası geçmiş maddeler ve eylemler günümüzde yeniden hayat bulup moda oluveriyor... Mesela; "Bu yılın modası retro stili saç modeli" gibi cümlelerle karşılaşıyoruz. İşte buyüzden nostaljiyi seviyorum, hem geçmiş zamanda yaşıyor, hem de gelecek zamanda... 

Bazen modern, bazen klasik, bazen renkli, bazen sade, vs... çok yönlü bir uzantı gibi karşımıza çıkıyor. Bu uzantının ucu da yok, sonu da... Şahsen nostalji her yönüyle beni mutlu ediyor, huzur veriyor ve kendine özgü bir karakter  barındırdığına inanıyorum. 
Peki siz de seviyor musunuz nostaljiyi? ;)



















Sevgilerimle... Mutlu günler! :* ^.^

0 Dear Comments❤ :

İzleyiciler